„VOI SPRIJINI ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR DIN JUDEȚUL BACĂU!”

Astăzi, 22 iunie 2020, prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit cu domnul Andrei Paraschivescu, rectorul Universității „George Bacovia” din Bacău. Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea parteneriatului dintre cele două instituții.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate problemele referitoare la egalitatea de șanse dintre universitățile private și cele de stat, precum și cele legate de accesul la finanțare, precum și cele referitoare la contribuția pe care o poate avea fiecare dintre cele două instituții la conturarea unei viziuni de dezvoltare a județului.

„I-am transmis domnului rector Andrei Paraschivescu că voi sprijini învățământul superior din județul Bacău, în limitele competențelor legale, indiferent de natura problematicii apărute. De asemenea, am transmis un mesaj de mulțumire pentru serviciile importante pe care această universitate le aduce comunității și mi-am exprimat convingerea că putem găsi împreună obiective comune, care să ducă la creșterea performanței pentru ambele instituții.”, a declarat, la sfârșitul întrevederii, prefectul Liviu Miroșeanu!