Publicat în

  Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu s-a deplasat astăzi și în unitatea administrativ-teritorială Buhoci. A purtat discuții cu primarul privind specificul comunităţiii locale şi modul în care Instituţia Prefectului – judeţul Bacău poate sprijini comunitatea locală.

Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu s-a întâlnit, astăzi, cu primarul unității administrativ teritoriale Faraoani. Discuțiile purtate au vizat modul în care Instituția Prefectului județul Bacău poate sprijini unitatea administrativ-teritorială pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii.

Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a discutat astăzi cu primarul unității administrativ teritoriale Tamași despre problemele cu care se confruntă comunitatea locală, pentru a identifica soluţiile posibil a fi sprijinte şi de Instituţia Prefectului – judeţul Bacău.

Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu s-a deplasat astăzi, 20 ianuarie 2020 în unitatea administrativ teritorială Gioseni, unde a purtat discuții cu primarul în scopul identificării de soluții față de problemele cu care se confruntă comunitatea locală.

Publicat în

Astăzi, 20 ianuarie 2020, de la ora 11.00, în sala mica a Palatului administrativ din Bacău, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a condus  o nouă ședință a Unității locale de Decizie a Centrului Local de Combatere a Bolilor, dat fiind că s-a confirmat din nou evoluția pestei porcine africane (PPA) pe raza Fondului de vânătoare 31 Parincea, precum și datorită faptului […]