Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu s-a deplasat astăzi, 20 februarie, în comuna Dealu Morii, unde s-a întâlnit cu primarul unității administrativ-teritoriale și a discutat cu acesta aspecte privind problematica reală a comunei și modalitățile prin care Instituția Prefectului – județul Bacău poate sprijini comunitatea locală.

Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a primit în audiențe, astăzi, 20 februarie, cetățeni care se confruntă cu probleme medicale și sociale. Au fost făcute demersuri legale către serviciul public de asistență socială pentru a primi cetățenii sprijinul conferit de lege.  

Publicat în

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a participat la videoconferința susținută de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela și președintele Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Laurențiu Alexandru Blaga, alături de subprefectul Dragoș Emil Dragu, vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Popescu și directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Bacău, Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț, precum și de primarii a 13 unități administrativ teritoriale. Ședința […]

Publicat în

Astăzi, 19 februarie, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a semnat, împreună cu decanul Facultății de „Științe Economice, juridice și administrative”, lector univ.dr. Violeta Urban, un acord între Instituția Prefectului Județului Bacău și Universitatea George Bacovia din Bacău pentru dezvoltarea unui cadru sustenabil de colaborare în vederea îmbunătăţirii relevanţei programelor de studii pentru cerinţele pieţei muncii, dezvoltării economice inteligente, competitive şi durabile […]

Publicat în

Astăzi, 19 februarie, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a primit în audiență consilieri de la unitatea administrativ-teritorială Mănăstirea Cașin, fiind analizate aspecte privind problematica legalității actelor și organizarea activității consiliului local, pentru soluționarea cărora s-a dispus efectuarea unui control la nivel local.