„COMITETELE LOCALE PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ SUNT PREGĂTITE!”

Prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit astăzi, 22 iunie 2020, cu domnii Iordache Costraş şi Anton Şiler, primarii comunelor Măgura, respectiv Nicolae Bălcescu din județul Bacău. În cadrul întâlnirilor au fost abordate tematici diverse, printre care cele mai importante au fost respectarea măsurilor de protecție împotriva infecției cu coronavirus, probleme cu specific local și modul de organizare a comitetelor locale pentru situații de urgență, date fiind avertizările meteorologice din ultima perioadă.

„Astăzi, m-am întâlnit cu primarii din două comune din imediata apropiere a municipiului Bacău, comune cu potențial ridicat de dezvoltare, unde am avut discuții legate, în primul rând, de măsurile de protecție pentru limitarea efectelor fenomenelor meteorologice deosebite.

O altă temă importantă de discuții a fost modul în care populația înțelege să respecte, în continuare, măsurile recomandate de specialiști împotriva COVID-19. De asemenea, am abordat și chestiuni legate de actul administrativ și de problemele cu care domnii primari se confruntă în cadrul activității de zi cu zi.

La momentul la care vorbim, am primit asigurări că, la nivelul celor două comunităţi, comitetele locale pentru situaţii de urgenţă sunt active şi că echipele sunt pregătite să intervină. Deocamdată, este ceea ce contează!”, a declarat prefectul Liviu Miroşeanu.