Subprefectul Narcis Jitaru a depus jurământul

Marți, 4 august 2020, începând cu ora 10:30, în Sala Mică a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect a domnului Narcis Jitaru. Din cauza condițiilor speciale pentru limitarea răspândirii infectării cu coronavirus, ceremonia a fost una restrânsă, participarea la acest moment fiind reglementată de autoritățile centrale.

„Sunt onorat să fac parte din echipa Instituției Prefectului – județul Bacău! Acest pas al carierei mele vine după 15 ani de experiență în domeniul administrației locale și în cadrul diverselor organizații nonguvernamentale cu care am colaborat.

Sunt pregătit să îmi dedic toată energia și experiența mea în folosul cetățenilor din întreg județul Bacău, așa cum am lucrat pentru cetățenii orașului Comănești!”, a declarat noul subprefect Narcis Jitaru după depunerea jurământului.

„În acest moment, echipa de conducere de la nivelul Instituției Prefectului – județul Bacău este completă. Îl cunosc de mult timp pe domnul Narcis Jitaru cu care am colaborat în diverse ocazii, am încredere în capacitatea lui de muncă și sunt sigur că va aduce acel plus valoare de care avem nevoie în această perioadă dificilă pe care o traversăm în lupta împotriva coronavirusului.

Faptul că are experiență atât în gestionarea situațiilor de la nivelul autorităților publice locale, cât de la nivelul organizațiilor guvernamentale este o garanție a faptului că, împreună, vom aduce un plus în activitatea noastră în folosul cetățenilor județului Bacău.”, a declarat prefectul Liviu Miroşeanu.