„Suntem, în continuare, prezenți în teritoriu”

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Bacău, s-a aprobat inițierea procedurilor pentru propunerea de alocare în situație de urgență a unei sumei Fondul de Intervenție la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020.

Banii vor ajunge la Consiliul Județean Bacău și la alte 15 unități administrative teritoriale din județul Bacău, afectate de calamitățile naturale din perioada 01.07.2020 – 31.07. 2020.

Sumele vor fi alocate în vederea finanțării unor acțiuni și lucrări urgente de reabilitare a unor obiective de infrastructură, străzi, drumuri județene, comunale și sătești, poduri, podețe și locuințe afectate de intemperii, conform anexei la prezenta hotărâre.

„Am aprobat, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, o hotărâre prin care demarăm procedurile de solicitare a sumelor de bani pentru remedierea pagubelor produse de inundațiile din perioada lunii iulie.

Este vorba de 15 comune din județul nostru care își vor primi banii necesari pentru refacerea obiectivelor afectate de inundații. Eu și colegii mei suntem, în continuare, prezenți în teritoriu și monitorizăm, pe mai departe, orice situații deosebite ar putea apărea.”, a declarat Liviu Miroșeanu, prefectul județului Bacău.