„SPIRITUL FILANTROPIC ÎNCEPE SĂ PRINDĂ RĂDĂCINI TOT MAI ADÂNCI!”

Vineri, 29 mai, prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit, la Onești, cu părintele protopop Ioan Bârgăoanu și cu părintele director Ilarion Mâță. Vizita a fost prilejuită de intermedierea făcută de Instituția Prefectului, prin care 1000 de porții de pizza congelate, provenite de la Fundația Împreună pentru Solidaritate Sociala din Piatra Neamț, au ajuns la beneficiari din județul Bacău cu ajutorul Protopopiatului Onești și al Asociației „Ștefan cel Mare” din Hârja, comuna Oituz.

„Am constat că spiritul filantropic începe să prindă rădăcini tot mai adânci în rândul românilor. Avem totală încredere în colaboratorii noștri și suntem astăzi, aici, pentru a găsi împreună noi direcții de acțiune. Protopopiatul Onești din cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, condus de părintele protopop Ioan Bârgăoanu și Asociația „Ștefan cel Mare” din Hârja, condusă de părintele Ilarion Mâță, sunt doi dintre partenerii noștri stabili din domeniul social. Am fost impresionat de dotări și gradul de implicare în comunitate de care echipele de aici dau dovadă.

Avem câteva idei pe care sperăm să le concretizăm și pe care o să le aducem la cunoștința publicului pe măsură ce ele se vor materializa, pentru că este bine să lăsăm, întâi, faptele să vorbească.”, a declarat Liviu Miroșeanu, prefectul județului Bacău.