Prefectul Liviu Miroșeanu a participat la videoconferința susținută de secretarul de stat Raed Arafat

Prefectul Liviu Miroșeanu a participat la videoconferința susținută joi, 16 aprilie a.c., de secretarul de stat Raed Arafat, care a avut ca punct central analizarea situației privind evoluția epidemiei generate de virusul SARS-CoV-2.

La ședință au participat și reprezentații instituțiilor care sunt în prima linie a luptei împotriva acestui flagel.

 „A fost o discuție tehnică ce s-a axat pe analiza situației la nivel național și teritorial. Este evident că suntem în faza de platou și că toate eforturile noastre de până acum au început să dea roade.

Deși începem să învățăm tot mai multe și să ne organizăm tot mai bine, nu este momentul să ne relaxăm. Domnul secretar de stat a precizat că sunt analize care arată că trebuie să fim proactivi și acest lucru am încercat să-l facem și la Bacău.

De aceea, vom încerca să găsim variante pentru bolnavii de coronavirus care sunt asimptomatici sau prezintă forme ușoare ale bolii, iar o variantă pentru aceștia, în cazul nostru, ar putea fi spitalul de campanie. Este unul dintre punctele noastre de interes, pentru că ce este făcut este bun făcut.”, a declarat prefectul Liviu Miroșeanu.