Prefectul Liviu Miroșeanu a participat vineri, 17 aprilie, la ședința Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (C.J.C.C.I.)

Prefectul Liviu Miroșeanu a participat vineri, 17 aprilie, la ședința Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (C.J.C.C.I.).

Tematica întâlnirii a vizat analiza situației de la nivelul județului Bacău a răspândirii coronavirusului, eficiența metodelor de combatere și limitare a infectărilor și stadiul pregătirilor pentru desfășurarea sărbătorilor pascale în bune condiții.

„Am avut o ședință mai specială, o ședință care a presupus întâlnirea efectivă cu colegii. Am vrut să mă asigur, la fața locului, că totul se întâmplă cum trebuie și am vrut să-i cunosc personal pe o parte din colegii care au grijă ca întreg angrenajul acesta al intervenției să funcționeze.

Este o muncă permanentă, care nu cunoaște pauze și vreau să le mulțumesc, și pe această cale, tuturor care pun binele celorlalți mai presus decât confortul personal!”, a ținut să precizeze prefectul Liviu Miroșeanu.