Prefectul judeţului Bacău, Sorin Ailenei, s-a întâlnit cu secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu

Astăzi, 12 august 2020, prefectul Sorin Ailenei s-a întâlnit cu secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, care coordonează activitatea instituţiilor prefectului.

În condițiile actuale, au fost discutate aspecte importante pentru județ, vizând buna organizare a alegerilor, gestionarea situației create de infecțiile cu virusul SARS Cov-2 și reabilitarea Palatului Administrativ.

„Am avut o întâlnire cu secretarul de stat Gheorghe Sorescu, în contextul organizării alegerilor, în cele mai bune condiții, în maximă siguranță pentru toți participanții. Discuțiile purtate au avut în centrul atenției măsurile ce se impun în județul Bacău pentru diminuarea îmbolnăvirilor cu Covid 19 și modul în care acționează toate forțele pentru gestionarea pandemiei. Totodată, ne dorim derularea lucrărilor pentru refacerea acoperișului Palatului Administrativ Bacău, sens în care am analizat posibilitățile financiare determinate de rectificarea bugetară din următoarea perioadă”, a declarat prefectul Sorin Ailenei.