Prefectul judeţului Bacău a participat la şedinţa de bilanţ a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău

Prefectul judeţului, doamna Maricica-Luminiţa Coşa a participat vineri, 26 ianuarie 2018, la şedinţa de evaluare a activităţii pentru anul 2017 a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene” al judeţului Bacău.

            Bilanţul activităţilor desfăşurate şi a rezultatelor obţinute în anul 2017 a fost prezentat de inspectorul şef al ISUJ Bacău, domnul colonel Ioan Mihalache, în prezenţa inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, domnul colonel Marian Daniel Dragne, a preşedintelui Consiliului Judeţean Bacău, domnul Sorin Braşoveanu şi a viceprimarului municipiului Bacău, domnul Constantin Scripăţ.

            Prefectul judeţului Bacău a mulţumit pentru buna colaborare şi a felicitat echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Bacău pentru pentru eforturile depuse în misiunile desfăşurate în anul 2017.