Prefectul județului Bacău a participat la ședința de bilanț a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Ștefan cel Mare” Bacău și a Grupării de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun”Bacău

Prefectul județului, doamna Maricica-Luminița Coșa, a participat vineri, 26 ianuarie 2018, de la ora 11.00, la ședința de evaluare a activității pentru anul 2017 a Inspectoratului de Jandarmi Județean „Ștefan cel Mare” Bacău și a Grupării de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău.

Bilanțul activităților și misiunilor desfășurate în anul 2017 a fost prezentat pentru Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacău de către inspector șef, domnul colonel Luca Adrian și, pentru Gruparea de Jandarmi Mobilă, de către împuternicit comandant, domnul colonel Sandu Ioan.

La prezentarea bilanțului a participat împuternicit prim-adjunct al Inspectorului General și șef al Statului Major al Jandarmeriei Române, domnul colonel Ionuț Cătălin Sindile.

Prefectul județului Bacău a mulțumit pentru colaborarea eficientă și a felicitat echipele Inspectoratului de Jandarmi Județean „Ștefan cel Mare” Bacău și a Grupării de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău pentru întreaga activitate desfășurată în anul 2017.