Mesajul Ministrului Afacerilor Interne, adresat cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti

În apropierea Sărbătorilor de Paşti mi-aş dori să reuşim să ne întoarcem privirea de la tumultul cotidian şi să încercăm o introspecţie pentru a găsi în noi acel sentiment de bunătate, înţelepciune, şi de ce nu, de responsabilitate pentru tot ceea ce facem şi ce spunem.
Sper ca această Mare Sărbătoare a Creştinătăţii să ne găsească împăcaţi cu noi înşine şi cu semenii noştri, să învie şi în noi dorinţa de a face bine, de a ne respecta unii pe alţi şi de a-i sprijini ori de câte ori este nevoie pe cei cu care soarta nu a fost la fel de blândă sau pe cei în slujba cărora ne aflăm – românii.
Știu că mulți polițiști, jandarmi, pompieri și alți funcționari publici sunt la datorie în aceste zile, iar acestora doresc să le mulțumesc, în mod special, pentru sacrificiile pe care le fac fiind departe de cei dragi în acest moment de sărbătoare.
În egală măsură, un gând bun și pentru colegii noștri aflați în misiuni în străinătate, către cei care poartă cu mândrie numele de român și de reprezentant al legii peste hotare.
Vă doresc dumneavoastră, colegilor mei, tuturor românilor, ca Sfintele Sărbători de Paşte să vă găsească în pace, liniște și cumpătare. Fiecare dintre noi să găsească puterea de a purta sfânta lumină, iar aceste zile binecuvântate să stea sub semnul echilibrului și al înțelepciunii.

Sărbători fericite!

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE

CARMEN DANIELA DAN