Măsurile luate la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Bacău în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor teritoriale precum şi a prevenirii răspândirii COVID-19

Începând cu data de 12.03.2020, pentru cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări si permise de conducere adresate Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Bacău, accesul în incinta sediului nostru va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate în original și se va face cu cel mult 15 minute înainte de ora programată.

Cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere adresate Serviciului Regim Permise de Conducere si Înmatriculări Vehicule Bacău se depun exclusiv în baza unei programări online.

Excepţie:

  1. reexaminarea la proba teoretică și reprogramările/programările proba practică, în aceste cazuri, accesul la ghișeu/sala de examinare urmând să se efectueze progresiv conform programului de lucru.
  2. duplicate plăci înmatriculare –

accesul solicitanţilor va fi permis fără programare, zilnic, între orele 15.00-16.30. (ghişeele de înmatriculări)

În perioada 11.03.2020 – 31.03.2020, activitățile de audiențe la sediul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculări vehicule Bacău sunt suspendate.

Activitățile se vor desfășura exclusiv prin corespondența poștală sau e-mail: permise@prefecturabacau.ro.

În funcție de evoluția situației la nivel național, măsurile pot fi prelungite pentru o perioadă ce va fi stabilită ulterior.