Lucrătorii de la Serviciul județean de ambulanță sunt pregătiți să intervină

Prefectul Liviu Miroșeanu a efectuat o vizită de lucru la sediul Serviciului de Ambulanță Județean unde a fost informat despre echipajele care sunt în dispozitiv, stocul echipamentelor de protecție și cu privire la modalitățile de dezinfectare a mașinilor folosite pe traseu.

 „Am fost impresionat de profesionalismul lucrătorilor de la Serviciul de Ambulanță. Ei sunt printre eroii zilelor noastre, care nu se gândesc, mai întâi, la binele lor, ci încearcă să fie acolo unde este cea mai mare nevoie de ei. Ca să vă faceți o idee despre ce înseamnă să munciți în astfel de condiții, închipuiți-vă că sunteți expuși unui risc imens la fiecare intervenție și că trebuie să urmați niște proceduri foarte stricte în timp ce purtați echipamente de protecție care vă îngreunează condițiile de lucru.

De aceea, cred că sunt în asentimentul tuturor să le mulțumesc atât lor, cât și celorlalți membri ai corpului medical, colegilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și tuturor celor care sunt în «linia întâi» a luptei împotriva coronavirusului.”, a declarat prefectul Liviu Miroșeanu