Acest 1 Mai vine cu multe motive de speranţă!

În alţi ani, data de 1 Mai era unul dintre momentele mult aşteptate de toţi cei care ne dorim să petrecem timp alături de familie şi de prieteni în mijlocul naturii sau să plecăm, pur şi simplu, într-o minivacanţă.

Şi în anul 2020, acest lucru este posibil, dar numai în limita prevederilor Ordonanţelor Militare care au fost emise de ministrul afacerilor interne pe parcursul stării de urgenţă.

Am obţinut împreună rezultate încurajatoare în ţinerea sub control a răspândirii coronavirusului în judeţul nostru, dar bătălia nu este încheiată. Specialiştii ne-au avertizat că mai trebuie să luptăm şi că nu este momentul să depunem armele.

De aceea, recomand tuturor cetăţenilor judeţului Bacău să respecte, în continuare, măsurile stabilite de autorităţile centrale. În acelaşi timp, vreau să-i avertizez pe cei care se gândesc să eludeze aceste măsuri că nerespectarea lor nu este o faptă cu care să te lauzi, ci este o lipsă de responsabilitate faţă de familiile lor, de prieteni şi faţă de întreaga comunitate.

Rezultatele bune de până acum au fost obţinute cu sacrificiile tuturor! Haideţi să mai avem răbdare! Acest 1 Mai vine cu multe motive de speranţă!

Depinde de noi să le transformăm în realitate!