In județul Bacău sunt 78 de unități de învățămånt preuniversitar din 186 care vor desfășura orele cu prezență fizică în clase

Incepând de luni, 8 noiembrie 2021,  vor susține orele cu prezența fizică în clase doar unitățile de învățământ care au personalul vaccinat în procent de minimum 60%, conform Ordinului ministrului educației și ministrului sănătății, interimar nr. 5558/2389 din 5 noiembrie 2021.
Astfel, în județul Bacău, elevii vor merge la școală în 78 de unități de învățământ preuniversitar din 186.
La acestea se adaugă încă 2 unități de învățământ special care sunt exceptate de la criteriul de vaccinare a personalului și au un procent de vaccinare mai mic de 60% (Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Bacău și Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Comănești).
Situația procentului  de vaccinare a personalului în unitățile de învățământ din județul Bacău poate fi vizualizată accesând link ul:
http://www.isjbacau.ro/compartiment-management/inspectori-teritoriali/procentul-de-vaccinare-a-personalului-unitatilor-de-invatamant/actualizare-procent-de-vaccinare-a-personalului-din-unitatile-de-invatamant-preuniversitar.