Prefectul Tudorița Lungu a apreciat inaugurarea lucrărilor de investiții la una din unitățile militare din Bacău realizate cu susținerea Guvernului României

Astăzi, 8 noiembrie 2021, prefectul județului Bacău Tudorița Lungu a participat la activitățile festive organizate de Depozitul 164 Intendență „Moldavia” Bacău din cadrul Ministerului Apărării Naționale, cu prilejul finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare a depozitului și inaugurarea formațiunii „Croitorie Militară”.

Evenimentul a cuprins un ceremonial militar și religios desfășurat în condițiile specifice determinate de pandemie, ocazie cu care prefectul Tudorița Lungu a adresat un mesaj de apreciere și felicitări organizatorilor:

„M-am bucurat să mă aflu astăzi la inaugurarea lucrărilor de investiții la una din unitățile militare de tradiție în Moldova, înființată în anul 1950 – Depozitul 164 Intendență Moldavia. Prin alocarea către Ministerul Apărării Naționale a 2% din PIB, Guvernul României a asigurat fondurile necesare pentru executarea unor lucrări de refacere și modernizare a infrastructurii pentru a asigura condiții corespunzătoare de depozitare a bunurilor materiale și condiții corespunzătoare desfășurării activității de către personalul unității militare.

Apreciez efortul depus de la inițierea proiectului și până la recepția finală a lucrărilor, a căror valoare s-a ridicat la peste 12 milioane lei. Este un câștig pentru dumneavoastră și, indirect, pentru noi toți. Felicitări și să fie o investiție care să dea bune roade.”