„A fost o discuție care ne-a dat speranțegăsirea soluțiilor de finanțare pentru construirea unui centru integrat pentru Serviciul de Ambulanță Județean și S.M.U.R.D. Bacău!”

Vineri, 19 iunie 2020, prefectul Liviu Miroșeanu, alături de doamna dr. Aura Crețu, manager general al Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, și domnul colonel Ovidiu Cărășel, inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, s-au întâlnit cu domnul Vasile Asandei, directorul general al ADR Nord-Est. Discuțiile au avut ca punct central găsirea soluțiilor de finanțare pentru construirea unui centru integrat pentru Serviciul de Ambulanță Județean și S.M.U.R.D. Bacău. În urma analizei, au fost identificați pașii care trebuie parcurși în perioada imediat următoare, astfel încât acest proiect să poată intra în lista de proiecte eligibile în cadrul ciclului următor de finanțare din fonduri europene 2021-2027.

„A fost o discuție care ne-a dat speranțe! Împreună cu colegii de la Bacău și cu domnul Asandei am explorat mai multe posibilități de finanțare dintre care au fost identificate cele care, în momentul de față, par cele mai potrivite. Vom vedea după ce parcurgem etapele preliminare pe care le-am convenit care este forma finală a proiectului, însă, după discuția de astăzi, sunt optimist și sunt convins că acest obiectiv de care are atâta nevoie județul Bacău se va face. Dincolo de detaliile tehnice, vreau să-i asigur pe băcăuani că vom face tot posibilul să vedem acest proiect declarat eligibil și cu finanțarea asigurată.”, a declarat prefectul Liviu Miroșeanu.