Programare online mun. ONEȘTI – Temporar nefunctional

Programări online pentru serviciul înmatriculari, punctul de lucru din Onești: Temporar nefunctional

După înregistrare, pentru finalizarea sau anularea rezervării verificați căsuța poștală și confirmați sau anulați programarea solicitată! În caz că nu ați primit niciun mail, verificați și secțiunea spam a căsuței poștale!


ANUNȚ

          Incepand cu data de 21.11.2023, in cadrul Institutiei Prefectului – judetul Bacau – Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule se organizeaza sediul secundar de lucru situat in incinta Primariei Municipiului Onesti, b-dul Oituz nr.17.

         Activitatile care se vor desfasura la sediul secundar sunt urmatoarele:

  1. inmatricularea /transcrierea vehiculelor
  2. autorizarea provizorie pentru circulatie a vehiculelor
  3. eliberarea duplicatelor certificatelor de inmatriculare
  4. radierea vehiculelor
  5. preschimbarea permisului de conducere
  6. eliberarea duplicatului permisului de conducere
  7. programarea la proba practica a examenului de obtinere a permisului de conducere.

 Programul de functionare a punctului secundar de lucru va fi in zilele de marti si joi, intre orele 09.30-15.30, in spatii destinate lucrului cu publicul puse la dispozitie de catre Primaria mun. Onesti conform protocolului.

           Baza legala:

  • Hotărârea Guvernului nr.1767/2004 c.m.c.u., privind modul de organizare şi funcţionare a serviciilor publice comunitare regim permise de conducere si înmatriculare a vehiculelor ,
  • Ordinul prefectului nr.335/15.11.2023 privind organizarea unui sediu secundar de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule din cadrul Institutiei Prefectului – judetulBacau.

     I M P O R T A N T   !!

        PENTRU A SE PUTEA PREZENTA LA GHIȘEUL NOSTRU DIN MUN. ONEȘTI, CETĂȚENII CARE DORESC DEPUNEREA DOCUMENTELOR PENTRU OPERAȚIUNILE DE ÎNMATRICULARE / TRANSCRIERE / RADIERE / AUTORIZARE PROVIZORIE / DUPLICATE CERTIFICATE  DE ÎNMATRICULARE/ PRESCHIMBARE PERMISE DE CONDUCERE/ PROGRAMARI PROBA PRACTICA/, VOR TREBUI SĂ AIBA PROGRAMARE ONLINE.

PENTRU PROGRAMARE ONLINE MUN. ONESTI , CLICK AICI.

            Inainte de a completa datele solicitate de aplicatia de programare online, asigurati-va ca ati selectat CORECT sectiunea ,, Inmatriculari” sau sectiunea ,,Permise” in functie de operatiunea dorita . 

     Atentie ! Rubrica ” Serie sasiu”, NU SE COMPLETEAZA LA PROGRAMARILE ONLINE PRIVIND PERMISELE DE CONDUCERE.                                                                                                   După completarea rubricilor solicitate de aplicatie și transmiterea rezervării, vă rugăm să verificați email-ul primit si să confirmați programarea.

  • În cazul in care NU confirmați programarea, aceasta nu este validată și nu puteți beneficia de programare/Nu veți figura în listele cu programarea din ziua solicitată.