Programare online mun. ONEȘTI

Programări online pentru serviciul înmatriculari, punctul de lucru din Onești:

După înregistrare, pentru finalizarea sau anularea rezervării verificați căsuța poștală și confirmați sau anulați programarea solicitată! În caz că nu ați primit niciun mail, verificați și secțiunea spam a căsuței poștale!


ANUNȚ

      Conform prevederilor Ordinului Prefectului nr.73/18.03.2022, începând cu data de 05.04.2022, sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule din municipiul Oneşti se va muta din spaţiul sediului Poliţiei municipiului Oneşti, în spaţiul din cadrul Primăriei Municipiului Oneşti – Direcţia Publică Comunitară Locală de Evidenţă a Persoanelor, bld.Oituz, nr.17.

PRECIZĂRI în legătură cu modul de organizare şi desfăşurare a activităţilor de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor si de eliberare a placuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii la sediul secundar din municipiul ONEȘTI:

1.   ADRESA SEDIULUI SECUNDAR: mun. Onești,

bulevardul Oituz, nr. 17, jud. Bacău (sediul Primăriei Municipiului Onești), email permise@prefecturabacau.ro.

2.   PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL :

·        MARȚI între orele 09.00 – 15.00 ( între orele 09.00 –  09.30  se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare iar între orele 09.30 – 15.00 se vor desfășura activități de preluare a documentelor)

·        JOI: între orele 09.00 – 15.00 ( între orele 09.00 – 09.30  se vor elibera plăcuțe și documente de înmatriculare iar între orele 09.30 – 15.00 se vor desfășura activități de preluare a documentelor)

 3.   OPERAȚIUNI ce pot fi solicitate la ghișeele serviciului:

·        înmatricularea autovehiculelor/remorcilor


ANUNȚ

      Conform prevederilor Ordinului Prefectului nr.73/18.03.2022, incepand cu data de 05.04.2022, sediul secundar al serviciului din mun.Onesti se va muta din spatiul sediului Politiei mun.Onesti, in spatiul din cadrul Primariei mun. Onesti – Directia Publica Comunitara Locala de Evidenta a Persoanelor, bld.Oituz, nr.17.

ANUNȚ

ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2021, PENTRU A SE PUTEA PREZENTA LA GHIȘEUL NOSTRU DIN MUN. ONEȘTI, CETĂȚENII CARE DORESC DEPUNEREA DOCUMENTELOR PENTRU OPERAȚIUNILE DE ÎNMATRICULARE / TRANSCRIERE / RADIERE / AUTORIZARE PROVIZORIE / DUPLICATE CERTIFICATE  DE ÎNMATRICULARE, VOR TREBUI SĂ AIBA PROGRAMARE ONLINE.

PENTRU PROGRAMARE ONLINE MUN. ONESTI , CLICK AICI.

                                                                                                                        I M P O R T A N T   !!

  • După completarea rubricilor solicitate de aplicatie și transmiterea rezervării, vă rugăm să verificați email-ul primit si să confirmați programarea.
  • În cazul in care NU confirmați programarea, aceasta nu este validată și nu puteți beneficia de programare/Nu veți figura în listele cu programarea din ziua solicitată