Programare online mun. ONEȘTI

Programări online pentru serviciul înmatriculari, punctul de lucru din Onești:

După înregistrare, pentru finalizarea sau anularea rezervării verificați căsuța poștală și confirmați sau anulați programarea solicitată! În caz că nu ați primit niciun mail, verificați și secțiunea spam a căsuței poștale!


ANUNȚ

ÎNCEPÂND CU DATA DE 16.03.2021, PENTRU A SE PUTEA PREZENTA LA GHIȘEUL NOSTRU DIN MUN. ONEȘTI, CETĂȚENII CARE DORESC DEPUNEREA DOCUMENTELOR PENTRU OPERAȚIUNILE DE ÎNMATRICULARE / TRANSCRIERE / RADIERE / AUTORIZARE PROVIZORIE / DUPLICATE CERTIFICATE  DE ÎNMATRICULARE, VOR TREBUI SĂ AIBA PROGRAMARE ONLINE.

PENTRU PROGRAMARE ONLINE MUN. ONESTI , CLICK AICI.

                                                                                                                        I M P O R T A N T   !!

  • După completarea rubricilor solicitate de aplicatie și transmiterea rezervării, vă rugăm să verificați email-ul primit si să confirmați programarea.
  • În cazul in care NU confirmați programarea, aceasta nu este validată și nu puteți beneficia de programare/Nu veți figura în listele cu programarea din ziua solicitată

TOATE CERERILE CETĂȚENILOR CARE AU TRANSMIS SOLICITAREA DE PROGRAMARE PRIN EMAIL PANA LA DATA DE 01.03.2021 VOR FI SOLUTIONATE CONFORM PROGRAMARII TRANSMISE PE EMAIL CONFORM PROCEDURII ANTERIOARE.

MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!

       CONDUCEREA