„Sunt interesat sa realizam proiecte și în domeniul mediului, pentru a reduce la minim riscul producerii inundațiilor”

Marti, 7 iulie 2020, prefectul Liviu Miroșeanu s-a întâlnit cu domnul Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, la sediul ministerului de resort. În timpul întrevederii, discuțiile purtate au vizat proiectele de lucrari pentru diminuarea riscului producerii de inundatii in judetul Bacau.

Cu prilejul acestei întâlniri, domnul ministru Alexe a precizat: „Avem in vedere proiectele discutate cu domnul prefect în perioada imediat următoare. Este necesara o abordare sistemică pentru realizarea unor proiecte de acest tip in toate zonele afectate de inundatii.
De aceea, il asigur pe domnul prefect Miroșeanu că vom acorda toata atentia. Apreciez implicarea Instituției Prefectului în rezolvarea acestor situații”.

La rândul său, prefectul Liviu Miroșeanu a precizat: „Am găsit la domnul ministru Alexe deschiderea necesara pentru rezolvarea unor probleme ce afecteaza multi bacauani și am convingerea că vor continua sa se realizeze proiecte de lucrari hidrotehnice prin Serviciul de Gospodarire a Apelor, precum si proiecte de impaduriri prin Directia Silvica.
Cu atat mai mult, cu cat sunt proiecte necesar a fi realizate in toate zonele afectate de inundatii”.