Subprefectul județului Bacău, Valentin Ivancea, a condus ședința Comitetului județean de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice

Astăzi, 16 aprilie a.c., de la ora 11.00, la sala mare a Palatului administrativ, s-a desfășurat ședința Comitetului județean de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, condusă de subprefectul județului, Valentin Ivancea.

Pe ordinea de zi a fost o informare realizată de directorul executiv Dan Stoica de la Direcția relații contractuale din Casa de Asigurări de Sănătate Bacău privind „asistența medicală a persoanelor vârstnice – medicamente compensate”

In discuțiile purtate, membrii comitetului, reprezentanții persoanelor vârstnice, au solicitat mai multe detalii privind acordarea medicamentelor în regim compensat, dar și sistemul de coplată al serviciilor medicale sau asigurarea serviciilor medicale la domiciliu.

Subprefectul județului a invitat reprezentanții instituțiilor responsabile să prezinte toate datele necesare clarificării problemelor ridicate.

Materialele de ședință pot fi studiate accesând link-ul:

https://bc.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/comitetul-consultativ-de-dialog-civic-pentru-problemele-persoanelor-varstnice/