Subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, a avut o întâlnire de lucru cu președintele Asociației pentru Dezvoltare Activă, Victor Cătălin Toma

Astăzi, 2 septembrie 2020, subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru,  a avut o întâlnire de lucru cu președintele Asociației pentru Dezvoltare Activă, Victor Cătălin Toma.

Discuțiile purtate au vizat Carta albă a tinerilor cu oportunități reduse din județul Bacău și modul concret prin care planurile de intervenție elaborate de către Asociația pentru Dezvoltare Activă în cadrul proiectului „Structured Dialoque Support Group – Politici și strategii incluzive pentru tinerii cu oportunități reduse din județul Bacău” vor fi implementate la nivel județean.

De asemenea, au fost analizate efectele negative ale pandemiei de Covid 19 asupra voluntariatului și sectorului nonguvernamental la nivel județean.

„Mă interesează să dezvoltăm strategii incluzive pentru tinerii cu oportunități reduse din județ.  În discuțiile purtate astăzi cu președintele Asociației pentru Dezvoltare Activă, Victor Cătălin Toma,  am planificat viitoare soluții care să contribuie la susținerea sectorului de tineret chiar și în aceste vremuri grele.”, a precizat subprefectul Narcis Jitaru.