Subprefectul județului Bacău, domnul Valentin Ivancea, a fost invitat să participe la ședința extraordinară comună a Consiliului Local Bacău și a Consiliului Județean Bacău

  

Subprefectul județului Bacău, domnul Valentin Ivancea, a fost invitat de către primarul Municipiului Bacău, domnul Cosmin Necula, în conformitate cu art. 52 din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, să participe, astăzi, 15 iunie 2018, începând cu ora 10.00, la ședința extraordinară a Consiliului Local Bacău, organizată în comun cu Consiliul Județean Bacău, pentru a se dezbate și decide situația Spitalului Municipal Bacău.

Dezbaterile au vizat două proiecte de hotărâre și anume: unul referitor la asocierea Consiliului Local Bacău cu Județul Bacău (Consiliul Județean) pentru unirea celor două obiective spitalicești în cea nouă, cu numele de Spitalul Județean de Urgență Sfânta Maria;  al doilea privește desființarea Spitalului Municipal ca unitate sanitară distinctă și includerea acestuia în noua unitate județeană, în folosul cetățenilor județului Bacău.

Ședința s-a desfășurat cu participarea reprezentanților bacăuani în Parlamentul României,  respectiv senatorul Dragoș Benea și deputații Tudorița Lungu și Ionel Palăr.