Prefectul Sorin Ailenei s-a întâlnit astăzi cu primarul Municipiului Bacău Lucian Viziteu

Astăzi, 4 noiembrie 2020, prefectul judeâului Bacău, Sorin Ailenei s-a întâlnit cu primaul Municipiului Bacău, Lucian Viziteu și secretarul Municipiului Bacău, Ovidiu Popovici.

Au fost purtate discuții privind dotarea secțiilor de votare și asigurarea condițiilor tehnice și de siguranța sanitară pentru desfășurarea procesului de vot de la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

De asemenea, au fost discuții cu privire la modul în care se vor desfășura cursurile în cadrul școlilor în Municipiul Bacău, aceasta fiind o situație în dinamică, determinată de evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu Covid-19.

Prefectul Sorin Ailenei a exprimat faptul că își dorește măsuri eficiente care să rezolve problema efectelor pandemiei și diminuarea cazurilor de îmbolnăviri cu o cât mai mai mică afectare a populației și sectoarelor de activitate.

Totodată, a adus în discuție și alte două aspecte importante pentru bacăuani – centrul integrat pentru Serviciul de Ambulanță Județean și SMURD Bacău, precum și dezvoltarea locală prin proiecte în turism și industria alimentară.

Primarul Municipiului Bacău a declarat că va avea în vedere aspectele discutate în realizarea unei strategii de implementare a măsurilor stabilite prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.