Prefectul Sorin Ailenei a felicitat jandarmii bacăuani pentru profesionalismul și eficiența operațiunilor desfășurate în anul 2020

Miercuri, 13 ianuarie 2020, prefectul Sorin Ailenei a participat la ședința de bilanț privind activitatea desfășurată în anul 2020 de Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău și Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău.

Ședința s-a desfăşurat în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare, în prezenţa şefilor structurilor M.A.I. de la nivel județean cu care jandarmii cooperează în executarea misiunilor.

„Apreciez activitatea jandarmilor bacăuani, mai ales în această perioadă încercată, determinată de pandemia de Covid-19,  care s-au implicat cu devotament și profesionalism în toate operațiunile desfășurate, în colaborare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Instituția Prefectului Bacău consideră Jandarmeria un partener sigur și eficient în activitățile  specifice. Vă doresc sănătate și spor în noul an, cu reușite deosebite care să vă bucure profesional, dar și personal!”, a declarat prefectul județului, Sorin Gabriel Ailenei.