Prefectul Sorin Ailenei a discutat astăzi cu reprezentantul unei agenţii de turism despre explorarea posibilităților de dezvoltare a turismului la nivelul unităţilor şcolare

În cadrul unei întâlniri desfășurate astăzi cu reprezentantul unei agenții de turism, doamna Alina Hongu, prefectul județului Bacău Sorin Ailenei a analizat posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare a proiectelor de turism la nivelul unităților școlare din județul Bacău.

Astfel de activități au fost desfășurate și până acum, prin contracte încheiate cu unități școlare și cu acordul părinților.

„Am avut discuții care au vizat moduri de punere în aplicare a unor proiecte de turism cu dezvoltarea unor abilități în diverse domenii, precum și fructificarea ocaziilor de cunoaștere a zonelor din punct de vedere cultural, economic, social, istoric și alte moduri de existență și manifestare.

Totodată, am analizat propuneri venite în scopul susținerii activităților de acest tip în județul Bacău.”, a declarat prefectul Sorin Ailenei.