Prefectul și subprefectul județului Bacău, Maricica Luminița Coșa și Valentin Ivancea, au primit, miercuri, 15 mai, delegația Universității Naționale pentru Apărare „Carol Davila” din București

Miercuri, 15 mai 2019, de la ora 11.00, prefectul și subprefectul județului Bacău, Maricica Luminița Coșa și Valentin Ivancea, au primit vizita grupei de pregătire a economiei și teritoriului pentru apărare de la Universitatea Națională pentru Apărare „Carol Davila” din București, aflată în vizită de studii.

Delegația a fost condusă de doamna colonel profesor universitar dr. Mirela Pușcașu.

În cadrul întâlnirii, oaspeților le-au fost prezentate date privind județul Bacău, precum și importanța Instituției Prefectului și a funcției de prefect de-a lungul timpului.

Prefectul județului, Maricica Luminița Coșa, a apreciat interesul reprezentanților Universității „Carol Davila„ pentru județul nostru, considerând importantă vizita de studii atât pentru viitorii absolvenți, cât și pentru Bacău.

Subprefectul Valentin Ivancea a primit cu deschidere vizita delegației, precizând că are „o lungă colaborare în timp cu această structură”, întrucât a lucrat în domeniul rezervelor de stat și încă se simte ca făcând parte din această echipă.