Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a avut o întâlnire cu inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” și directorul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău în scopul realizării unui proiect pentru buna funcționare a Serviciului Mobil De Urgență, Reanimare și Descarcerare Bacău, Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, Dispeceratului Unic Integrat și Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bacău

Astăzi, 21 ianuarie 2020, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a avut o întâlnire cu inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene”, Ovidiu Cărășel și directorul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, Aura Cretu.

Discutiile au vizat construirea spațiilor necesare funcționării Serviciului Mobil De Urgență, Reanimare și Descarcerare Bacău, Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, Dispeceratului Unic Integrat și Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bacău.

Au fost stabilite etapele în scopul realizării acestui proiect, având în vedere constituirea unui comitet interinstituțional care să coordoneze întregul proces.