Prefectul județului Bacău, Liviu Alexandru Miroșeanu, a condus ședința extraordinară a Comitetului județean pentru situații de urgență, pe tema stadiului implementării măsurilor specifice gestionării situațiilor de urgență pe perioada sezonului rece 2019-2020

Astăzi, 13 decembrie 2019, prefectul județului Bacău, Liviu Alexandru Miroșeanu, a condus ședința extraordinară a Comitetului județean pentru situații de urgență, care s-a desfășurat de la ora 12.00, la sala mare a Palatului administrativ.

Ședința s-a desfășurat pe tema stadiului implementării măsurilor specifice gestionării situațiilor de urgență pe perioada sezonului rece 2019-2020, informare realizată de domnul colonel Cărășel Ovidiu, inspector șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” Bacău.

O altă temă abordată în cadrul ședinței de către prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, a fost  cu privire la stadiul lucrărilor realizate de Sistemul de Gospodărire a Apelor Bacău (SGA) cu privire la regularizarea cursurilor de apă, afectate în urma inundațiilor repetate, sens în care a solicitat prezentarea datelor la zi de către conducerea SGA Bacău.