PE ȘANTIERUL ȘOSELEI OCOLITOARE A BACĂULUI, LUCRĂRILE SE DESFĂŞOARĂ ÎN RITM NORMAL

Prefectul Liviu Miroşeanu a fost pe şantierul variantei ocolitoare a municipiului Bacău pentru a vedea stadiul lucrărilor. În urma discuţiilor, a reieşit că se lucrează la capacitate optimă şi că nu au fost probleme cu personalul provocate de coronavirus. De asemenea, vremea a fost în cea mai mare parte favorabilă, astfel încât nu au fost întârzieri majore. La fel, finanţarea acestui obiectiv nu pune probleme deosebite şi, prin urmare, se intenţionează, dacă se menţin condiţiile actuale, ca, la sfârşitul anului, obiectivul să fie finalizat.

„Am fost informat că se lucrează la turnarea stratului de uzură pentru sensul giratoriu de la Nicolae Bălcescu, pentru a se face joncţiunea între cele două variante ocolitoare, cea pentru municipiul Bacău, în partea de est, şi cea spre Oneşti, în partea de vest. După ce este finalizată această etapă, poate începe realizarea marcajului rutier. Îmbucurător este şi faptul că, la acest moment, în afară de condiţiile meteo, nu sunt alţi factori care ar putea întârzia finalizarea acestui obiectiv vital atât pentru municipiul Bacău, cât şi pentru întregul judeţ.

Evident, ca în orice lucrare de anvergură în domeniul infrastructurii, vremea rămâne cel mai important factor care poate întârzia finalizarea obiectivului, dar sperăm să nu fie probleme deosebite în această privinţă şi constructorul să-şi poată face treaba în continuare.”, a declarat prefectul Liviu Miroşeanu.