Ministerul Românilor de Pretutindeni implementează campania ,,Informare acasă! Siguranță în lume!”

Prefectul județului Bacău, doamna Maricica-Luminița Coșa va primi miercuri, 19 septembrie a.c., vizita doamnei Natalia Elena Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni.

Ministerul Românilor de Pretutindeni implementează, la nivel național, campania ,,Informare acasă! Siguranță în lume!”, destinată românilor care doresc să muncească, să studieze și să locuiască în străinătate, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între  Femei și Bărbați, Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopții.

 

În județul Bacău, acțiunile specifice campaniei se vor desfășura miercuri, 19 septembrie 2018, în sala de ședințe a Centrului de Afaceri și Expozițional Bacău, cu începere de la ora 10.00, în prezența primarilor tuturor unităților administrativ-teritoriale din județ.

Campania se dorește a veni în sprijinul cetățenilor interesați, sens în care sunt așteptați să participe reprezentanții mass-media, cărora le mulțumim pentru implicare în mediatizarea proiectelor destinate comunității.