În ședința lunară a Colegiului Prefectural de astăzi, 23 ianuarie 2020, condusă de prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, a fost prezentate activitățile Direcției Județene pentru Cultură și ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, desfășurate în anul 2019

Astăzi, 23 ianuarie 2020, de la ora 10.00, la sala mare a Palatului administrativ, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a condus ședința lunară a Colegiului Prefectural, alături de subprefectul Maricica Luminița Coșa.

În cadrul ședinței, directorul Drob Simona și comisarul șef adjunct Roșca Adrian au prezentat activitățile Direcției Județene pentru Cultură și, respectiv, ale Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, desfășurate în anul 2019.

Printre activitățile deosebite din anul precedent, a fost evidențiat proiectul privind Casa memorială „Vasile Alecsandri” din Bacău, ce a fost achiziționată de Consiliul Județean pentru a fi restaurată.

Prefectul Liviu Așlexandru Miroșeanu a adus în atenție și proiectul privind Palatul Ghika din Comănești – Muzeul de etnografie și artă „D. Ghika”, achiziționat de Primăria orașului Comănești pentru a fi restaurat și păstrat corespunzător, apreciind interesul și eforturile depuse de primarul Viorel Miron în acest sens.

Materialele prezentate în ședință pot fi studiate accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/colegiul-prefectural/