În această dimineață, am participat la ceremonia militară și religioasă prilejuită de Ziua Armatei Române, manifestările s-au desfășurat la Monumentul Eroilor de la Cimitirul Central Bacău

În această dimineață, am participat la ceremonia militară și religioasă prilejuită de Ziua Armatei Române, manifestările s-au desfășurat la Monumentul Eroilor de la Cimitirul Central Bacău.

Octombrie poate fi, mai presus de orice, o zi în care celebrăm patriotismul și ne uităm cum se manifestă acesta pentru fiecare dintre noi.
Cred că patriotismul înseamnă altceva decât cuvinte mari sau simboluri exterioare.
Patriotismul își găsește expresia în lucruri simple, în faptul că îți faci treaba cu onestitate, că respecți legea, că îți pasă de cei pe care îi reprezinți.

Dragi militari,
Această sărbătoare vă este dedicată în primul rând dumneavoastră, militarilor, femei şi bărbați în uniformă, adevărați profesioniști care slujiți patria sub drapelul tricolor cu dăruire, în spiritul sacrificiului și al solidarității umane. Suntem cu gândul și la militarii noştri aflaţi departe de casă, în teatrele de operaţii, unde, prin modul exemplar în care îşi execută misiunile alături de aliaţi, reprezintă cu onoare şi demnitate România.
Vă felicit şi vă urez succes în continuare! La mulţi ani, Armata României! La mulți ani, România!