Deplasare în judeţ pentru a verifica modul în care se desfăşoară activitatea la nivelul patrulelor ce verifică aplicarea ordonanțelor militare

Prefectul Liviu Miroşeanu şi cei doi subprefecţi, doamna Maricica-Luminiţa Coşa şi domnul Dragoş-Emil Dragu, s-au deplasat în judeţ pentru a verifica modul în care se desfăşoară activitatea la nivelul patrulelor ce verifică declaraţiile pe proprie răspundere şi adeverinţele eliberate de angajatori, documente prevăzute de Ordonanţele Militare nr. 3 şi 4 din anul 2020.

„Eu şi colegii mei am vrut să ne asigurăm că, în judeţul Bacău, nu sunt probleme la nivelul patrulelor care veghează ca măsurile impuse de ordonanţele militare să fie respectate. Fiecare ne-am deplasat în zone diferite, pe principalele artere de intrare în judeţ, pentru a vedea la faţa locului cum se petrece acest proces. Până acum, nu am sesizat probleme deosebite, dar asta nu înseamnă că nu vom continua să monitorizăm îndeaproape situaţia la nivelul judeţului Bacău.”, a dat lămuriri prefectul Liviu Miroşeanu.