Comunicat

   

📍 Prefectul județului Bacău, domnul Lucian – Gabriel Bogdănel, a onorat invitația de a participa astăzi, 7 decembrie 2023, în cadrul unui eveniment esențial al Campaniei de informare și conștientizare privind riscurile și consecințele consumului de droguri #SpuneNU, ce s-a desfășurat la Universitatea „George Bacovia” din Bacău.

✅ La întâlnire au participat peste 200 de elevi și cadre didactice reprezentând 5 unități de învățământ din Municipiul Bacău, printre care se numără Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu”, Colegiul Național „Ferdinand I”, Colegiul Național de Artă „George Apostu”, Colegiul Economic „Ion Ghica” și Colegiul „Mihai Eminescu”.

👏🏻 Evenimentul a fost susținut, implementat și coordonat cu sprijinul reprezentanților din cadrul Instituției Prefectului – Județul Bacău, precum și de reprezentanții partenerilor din Inspectoratul Școlar al Județului Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău și Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău.

🤝🏻 De asemenea, evenimentul a fost onorat de prezența unor invitați speciali, reprezentanți ai Penitenciarului Spital Tg. Ocna și ai Centrului Educativ Tg. Ocna, tineri privați de libertate sau internați, foști consumatori de droguri, care au împărtășit cu audiența din experiența lor de viață.