Comunicat

 

📌 Prefectul județului Bacău, domnul Lucian Bogdănel a susținut astăzi, 4 septembrie 2023, o ședință de lucru cu reprezentanții instituționali din Inspectoratul Şcolar Județean, Agenția Națională Antidrog, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean şi Gruparea de Jandarmi Mobilă pentru a defini cadrul conceptual al campaniei de conştientizare anti-drog ce se va desfăşura în şcolile băcăuane în perioada noului an școlar.

✅ Campania se va desfășura anul acesta atât în școlile gimnaziale (clasele VII-a – VIII-a), cât și în liceele și colegiile din mediul urban și vor fi integrați în cadrul acestora reprezentați ai comitetelor de părinți, pe lângă cadrele didactice și conducerile şcolare.

‼ “Când în joc sunt viețile copiilor şi viitorul comunității noastre, lupta anti-drog ne priveşte pe toți. Este adevărat, conştientizarea e un proces care se construieşte în timp, dar indiferența nu este – pentru noi – o opțiune. Să spui NU consumului de substanțe interzise este un act de curaj, mai ales când anturajul pune presiune să te conformezi practicilor clandestine de consum, iar cei care spun NU au nevoie de susținerea noastră unanimă. Şi o vor avea.” – a declarat prefectul judeșului Bacău, domnul Lucian Bogdănel