Comunicat

Instituția Prefectului județului Bacău a aprobat prin Ordin calendarul distribuirii pachetelor cu produse alimentare către persoanele defavorizate din județul Bacău, beneficiare ale Programului Operațional Ajutorarea persoanelor Defavorizate (POAD), în cadrul tranşei a VI-a.

✅În perioada 23 – 31 martie, la nivelul județului Bacău au fost recepționate un număr de 63.512 pachete cu produse alimentare.

📍Luni, 03.04.2023, a fost emis Ordinul de Prefect pentru aprobarea calendarului distribuirii pachetelor cu produse alimentare către persoanele defavorizate din județul Bacău.

👉 Distribuirea pachetelor către beneficiari se va realiza prin intermediul autorităților locale în 93 de centre de distribuție organizate de unitățile administrativ-teritoriale din județ.

▶️ Precizăm faptul că Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a aprobat solicitarea Instituției Prefectului – județul Bacău de modificare a cantităților de pachete livrate la nivelul fiecărui UAT, conform necesarului solicitat de către acestea, astfel încât compensările la nivelul județului să se reducă semnificativ.