Activitatea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău se va suspenda în perioada 28.08.2020 – 01.09.2020 Cetățenii care au programări online la ghișeele serviciului sau sunt programați pentru susținerea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere vor fi reprogramați din oficiu

Având în vedere confirmarea unor cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău, pentru diminuarea riscului de răspândire a virusului în rândul angajaților și al cetățenilor, Activitatea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bacău se va suspenda în perioada 28.08.2020 – 01.09.2020.

La Compartimentul Înmatriculări Vehicule Rutiere activitatea se va suspenda în perioada 28.08. – 04.09.2020, cu posibilitatea de a se prelungi, în funcție de numărul lucrătorilor disponibili.

Pentru reducerea disconfortului creat față de persoanele interesate de serviciile oferite în acest domeniu,  cetățenii care au programări online la ghișeele serviciului sau sunt programați pentru susținerea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere vor fi reprogramați din oficiu.

Pe site-ul Instituției Prefectului – județul Bacău, secțiunea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, rubrica ANUNȚURI, cetățenii vor putea vedea anunțurile cu datele de reprogramare.

Au fost luate măsuri specifice de dezinfecție a spațiilor din clădire.

În prezent, ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Bacău este în desfășurare, alte măsuri urmând a se dispune potrivit rezultatelor acestei anchete.