În calitate de prefect al județului Bacău, Tudorița Lungu a transmis mesajul său de suflet tuturor elevilor, părinților și, deopotrivă, cadrelor didactice, la deschiderea noului an școlar 2021-2022

Tudorița Lungu, subprefect înlocuitor de drept al prefectului în județul Bacău, a participat la festivitatea de deschidere a noului an şcolar 20212022, organizată de Colegiul Național de Artă „George Apostu” pe scena Teatrului de pe Insula de Agrement Bacău.

Cu această ocazie, a adresat tuturor elevilor, părinților și, deopotrivă, cadrelor didactice, mesajul său de suflet: „Mă bucur foarte mult să aud un sunet extraordinar, al glasurilor de copii, pe care îl așteptam de mult. Mă bucur că astăzi încep cursurile cu prezența fizică în școli. Mă adresez dumneavoastră, dragi cadre didactice, părinți, bunici, să fiţi maxim de atenţi cu copiii dumneavoastră, căci sunt o generaţie care a trecut prin ce nu a trecut nimeni, motiv pentru care e nevoie să le aduceti din nou zâmbetul pe buze.  Consider că ceea ce le-a lipsit cel mai mult în această perioadă elevilor sunt zâmbetul şi apropierea. Și, pentru a avea un an de succes, e nevoie să ne protejăm în continuare, pentru că riscul îmbolnăvirilor nu a trecut. Suntem alături de dumneavoastră, ca, împreună, să învingem. Vă dorim un an plin de sănătate și reușite!”