Subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, a fost astăzi prezent la aniversarea centenarului pentru un cetățean – veteran de război, organizată la Ardeoani

La invitația primarului comunei Ardeoani, Victor  Diaconu, subprefectul Narcis Jitaru a participat, astăzi, 16 martie, la evenimentul organizat în cinstea împlinirii a 100 de ani de către un cetățean al comunei, care este și veteran de război, Neculai Scorțanu.

„Sunt mândru că, astăzi, aici, în Ardeoani, am onoarea de a fi alături de familia dumneavoastră și a celor care vă prețuiesc la aniversarea venerabilei vârste de 100 ani.

Cu emoție și bucurie mă alătur și eu tuturor, urându-vă multă sănătate, bucurie și binecuvântarea Bunului Dumnezeu. La multi ani, domnule Neculai Scortanu!”, a fost mesajul primarului Victor Diaconu.

Subprefectul Narcis Jitaru a adresat, de asemenea, un mesaj omagial: „Este un moment important, emoționant, să stau față în față cu ”istoria”. Domnule Neculai Scorțanu, mă înclin cu respect în fața venerabilei dumneavoastră vârste. Sunteți un model pentru tânăra generație de echilibru și de dedicare față de țară, familie și comunitate. Curajul dumneavoastră de pe câmpul de luptă a contribuit la înfăptuirea idealurilor naționale și pentru asta, vă suntem recunoscători! Dați-mi voie ca și eu, în numele Instituției Prefectului Bacău, să vă doresc multă sănătate și bucurii, alături de cei dragi! La mulți ani!”.

Venerabilul cetățean a primit o diplomă, în semn de prețuire.