Se suspendă cursurile în două grădiniţe cu program prelungit din Oneşti şi Bacău

În urma analizei situației epidemiologice, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău de marți, 2 martie 2021, s-a aprobat suspendarea cursurilor unităților de învățământ, conform propunerilor consiliilor de administrație ale acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău, astfel:

– „Grădinița cu program prelungit nr. 9”, structură a Școlii Gimnaziale „Ghiță Mocanu” din U.A.T. Onești, începând cu data de 01.03.2021;

– „Grădinița cu program prelungit nr. 17”, structură a Școalii Gimnaziale „Alexandru cel Bun” din U.A.T. Bacău, începând cu data de 02.03.2021.

 

De asemenea, în urma constatării limitei de incidenţă a cazurilor cumulate de Covid-19, la data de 02.03.2021, s-au actualizat și s-au aprobat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar, propuse de consiliile de administrație ale acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău, conform Hotărârii C.J.S.U. Bacău nr, 26 din 2.03.2021, valabile din data de 3 martie 2021.

Scenariile aprobate  se vor actualiza săptămânal în fiecare zi de vineri sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate în întregime, cu anexa aferentă, accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/