Prefectul Sorin Ailenei a purtat discuții vizând dezvoltarea județului Bacău, prin domeniul turismului, cu Dumitru Nănescu, reprezentant Regiunea Nord-Est al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT)

Prefectul județului Bacău, Sorin Ailenei, a avut astăzi o întrevedere cu Dumitru Nănescu, reprezentant Regiunea Nord-Est al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

Întâlnirea a avut ca scop abordarea unor aspecte privind turismul în județul Bacău. „Consider că am avut o întâlnire fructuoasă. Am purtat discuții cu privire la fiscalitatea în turism, aplicarea măsurilor legale de protecție pentru prevenirea îmbolnăvirilor determinate de noul coronavirus SARS Cov-2, dar și cu privire la promovarea obiectivelor turistice și serviciilor turistice oferite cetățenilor bacăuani, astfel încât, prin turism, să promovăm locurile și valorile bacăuane și să dezvoltăm economic județul”, a precizat prefectul Sorin Ailenei.

Vor urma ședințe cu caracter tehnic în domeniu, la care vor fi invitați să participe și reprezentanți ai Administrației Județene a Finanțelor Publice  Bacău.