Prefectul Liviu Miroşeanu s-a deplasat la Dărmăneşti: „Am participat la un eveniment deosebit!”

Astăzi, 7 august 2020, prefectul Liviu Miroşeanu a participat la Dărmăneşti, la festivitatea de deschidere a primei ediții a etapei „Trofeul Valea Uzului” din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2.

Evenimentul a fost organizat de Asociația ACS Rally Spirit care a avut ca partener principal Orașul Dărmănești, reprezentat de domnul primar Toma Constantin.

„Am ales să organizăm la Dărmăneşti acest eveniment sportiv pe care ni-l dorim să devină o tradiţie a oraşului nostru. De asemenea, ne dorim ca o astfel de întrecere sportivă să aibă mai multe etape care să pună Dărmăneştiul pe harta sporturilor cu motor şi să ne ajute să devenim un reper important în calendarul competiţional.”, a declarat Toma Constantin, primarul oraşului Dărmăneşti.

„Am participat la un eveniment deosebit, organizat de un primar foarte inimos care-şi doreşte ca Dărmăneştiul, oraşul său de suflet, să devină un punct important pe harta sporturilor cu motor.

Acest lucru, înseamnă că, pe lângă cele aproximativ 40 de echipaje înscrise în concurs, la Dărmănești, vor veni din ce în ce mai mulți iubitori ai sporturilor cu motor, care vor trebui să mănânce, să bea, să doarmă și să-și petreacă timpul liber în Dărmănești și în împrejurimi.

Este o veste bună pentru antreprenorii locali, întrucât, în oraş, vor veni din ce în ce mai mulți bani, pentru o perioadă îndelungată de timp. Deci, vorbim de o investiție în viitor și de un plan concret de dezvoltare durabilă.”, a ţinut să precizeze, la rândul său, Liviu Miroşeanu, prefectul judeţului Bacău.