Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu s-a întâlnit cu conducerea S.C. Agricola Internațional S.A., exprimând deschiderea și preocuparea pentru a susține mediul privat bacăuan care oferă produs și servicii de înaltă calitate și în siguranță pentru cetățeni

Astăzi, 28 ianuarie 2020, prefectul județului Bacău, Liviu Alexandru Miroșeanu, a avut o întâlnire cu conducerea S.C. Agricola Internațional S.A., discuțiile purtate având ca scop prezentarea firmei și a modului de desfășurare a activității unuia din cei care reprezintă un simbol pentru România în lume.

Societatea este primul și singurul grup de firme din România care oferă carne de pasăre, salamuri crud-uscate și preparate din carne fiert-afumate, produse ready-meals și semipreparate, ouă și praf de ouă la cele mai ridicate standarde de siguranță și prospețime.

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu și-a exprimat deschiderea și preocuparea pentru a susține mediul privat bacăuan, care crează produse sau oferă servicii, în condiții de cea mai înaltă siguranță pentru cetățeni, utilizând procese tehnologice modernizate, pentru a se  respecta normele  legale de protecție a mediului și populației, astfel încât toți beneficiarii să se bucure de calitatea produselor și serviciilor.