Prefectul județului Bacău, Maricica-Luminița Coșa, a condus ședința lunară a Colegiului Prefectural, fiind aprobate planuri de măsuri și acțiuni specifice perioadei sărbătorilor pascale

 

Astăzi, 28 martie 2019, de la ora 11.00, prefectul județului Bacău, Maricica Luminița Coșa, a condus ședința lunară a Colegiului Prefectural, care s-a desfășurat la sala mare a Palatului Administrativ.

Ordinea de zi a cuprins două puncte privind activități specifice perioadei sărbătorilor pascale. Astfel, comandanții structurilor județene de arme ale Ministerului Afacerilor Interne au făcut o informare privind participarea în sistem integrat la activitățile de menținere și asigurare a climatului de siguranță publică în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019.

În acest sens, a fost aprobat prin hotărâre  „Planul de măsuri, în sistem integrat, a structurilor M.A.I. din județul Bacău la activitățile de menținere și asigurare a climatului de siguranță publică în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”.

Totodată, conducătorii Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au prezentat acțiunile de supraveghere și control a modului de producere, depozitare, transport și comercializare a produselor specifice sărbătorilor pascale.  Prin hotărâre a Colegiului Prefectural a fost aprobat „Planul comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Bacău pentru protejarea sănătății în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”.

Materialele de ședință pot fi studiate accesând link-ul:

https://drive.google.com/file/d/1AMW7p-sE95mV1AQRz6b539q5L-dX9DO2/view