Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa, a participat duminică, 25 martie 2018, la „Marșul pentru viață”

   

Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa, a participat duminică, 25 martie 2018, în zi de mare însemnătate pentru toți creștinii ortodocși, sărbătoarea Bunei Vestiri, la a V-a ediție la nivel județean  a „Marșului pentru viață”, ce s-a desfășurat cu începere de la ora 17.00, pe traseul: Biserica Sfântul Dumitru, Narcisa – Bulevardul Republicii – Calea Mărășești – Policlinica Veche – Casa de Cultură – Catedrala Ortodoxă „Înălțarea Domnului”.

Evenimentul a fost organizat de ASCOR,  tema din acest an fiind „O lume pentru viață”.

Cu această ocazie, prefectul Maricica Luminița Coșa a adresat un cuvânt tuturor celor prezenți: „Particip cu credință și cu mare drag alături de dumneavoastră și de preafericiții părinți la acest moment emoționant și extrem de important! Cred și susțin valorile acestui neam, cred în familia tradițională creștină și spun alături de dumneavoastră un NU categoric avortului! Să fiți încredințați de sinceritatea mea și de faptul că întotdeauna voi promova valorile credinței noastre strămoșești.”