Peste 800 de oameni lucrează la șoseaua de ocolire a Bacăului

Prefectul Liviu Miroşeanu a efectuat o nouă vizită la șoseaua de ocolire a municipiului Bacău, pentru a se informa cu privire la evoluția lucrărilor. În urma discuțiilor cu reprezentanţii constructorului, concluzia a fost una pozitivă.

„Așa cum am mai spus, șoseaua de centură a Bacăului este unul dintre principalele obiective de infrastructură din județul Bacău și cel mai important din această perioadă. Am vorbit cu reprezentanții constructorului care m-au informat că, în această perioadă, lucrează peste 800 de oameni la acest  obiectiv. Se au în vedere toate măsurile de protecție pentru aceștia începând cu cazarea lor în mai multe centre separate și mergând până la păstrarea distanței de siguranță între muncitori.

Pe fondul vremii favorabile, se lucrează în ritm intens pe toată lungimea traseului variantei ocolitoare: la finalizarea celor 3 sensuri giratorii din cadrul variantei spre Onești (breteaua de vest), la toate podurile de pe traseu, iar uzina de grinzi funcționează la capacitatea maximă. Prin urmare, avem toate motivele să fim optimiști, iar, dacă acest ritm de lucru se menține, la sfârșitul lunii august, se va putea face o estimare și cu privire la data de finalizare a întregii lucrări.”, a ţinut să precizeze prefectul Liviu Miroşeanu.