Începând din 22 februarie 2021, unitățile de învățământ din Letea Veche continua să funcționeze potrivit scenariului 3- roșu și unitățile de învățământ din alte 21 de unități administrative teritoriale vor funcționa după scenariul galben până la noua evaluare săptămânală

În urma constatării limitei de incidenţă a cazurilor cumulate de Covid-19, la data de 19.02.2021, în ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, se aprobă scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, propuse de consiliul de administrație al acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău.

Astfel, unitățile de învățământ din Letea Veche continua să funcționeze potrivit scenariului 3- roșu și unitățile de învățământ din alte 21 de unități administrative teritoriale vor funcționa după scenariul galben, până la noua evaluare săptămânală, după cum urmează: Asău, Balcani, Berești-Bistrița, Brusturoasa, Filipeni, Gârleni, Gioseni, Hemeiuș, Huruiești, Itești, Măgura, Mărgineni, Bacău, Negri, Comănești, Tg. Ocna, Prăjești, Săucești, Secuieni, Tg. Trotuș, Vultureni.

Scenariile aprobate  intră în vigoare la data de 22.02.2021 și se vor actualiza săptămânal în fiecare zi de vineri sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate în întregime, cu anexa aferentă, precum și lista cu unitățile administrativ-teritoriale evaluate/reevaluate pentru care se impun măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 35/10.02.2021, accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/