Începând de luni, 8 martie 2021, activitatea în unitățile de învățământ din județul Bacău se va desfășura potrivit scenariului 3 – roșu în localitatea Scorțeni și potrivit scenariului 2 – galben în alte 24 de localități

 

În urma analizei situației epidemiologice, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău de vineri, 5 martie 2021, s-au aprobat scenariile privind desfășurarea activității în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, conform propunerilor consiliilor de administrație ale acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău.

Astfel, conform Hotărârii C.J.S.U. Bacău nr. 28 din 5.03.2021, începând de luni, 8 martie 2021, activitatea în unitățile de învățământ din județul Bacău se va desfășura potrivit scenariului 3 – roșu  în localitatea  Scorțeni și potrivit scenariului 2 – galben în alte 24 de localități: Bacău, Moinești, Onești, Buhuși, Balcani, Buhoci, Filipești, Gioseni, Hemeiuș, Letea Veche, Luizi Călugăra, Măgura, Mărgineni, Negri, Nicolae Bălcescu, Parincea, Podu Turcului, Racova, Săucești, Secuieni, Tamași, Tg. Trotuș, Traian, Zemeș.

Scenariile aprobate  se vor actualiza săptămânal în fiecare zi de vineri sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate în întregime, cu anexa aferentă, accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/